Hvor længe er mine point gyldige?

Når du optjener point, bliver de straks sat ind på din loyalitetskonto - og de bliver stående dér, indtil du bruger dem.

Om du bruger dem alle med det samme, kun bruger nogle af dem eller lader dem stå, bestemmer du helt selv. Dine point bliver stående på din konto, indtil du beslutter dig for at "hæve" dem. De kan dog ikke udbetales kontant - kun bruges som betalingsmiddel til køb i vores webshop.

Du kan til enhver tid se din pointbalance ved at logge ind på din profil.