Hvordan optjener jeg point?

Er du medlem af Sirius Club, optjener du automatisk point hver gang, du handler i vores webshop.

Vi kalder det Sirius Loyalty - og de loyalitetspoint, du optjener, sætter vi straks ind på din konto, når du foretager et køb hos os.

Afhængigt af de varer, du køber, optjener du point svarende til 5-10% af ordresummen. Det vil sige, at du fx kan få op til 100 point sat ind på din loyalitetskonto, hvis du handler for 1.000 kr.

Du finder din pointsaldo ved at logge ind på din profil. Ét point svarer til 1 krone, og du kan bruge pointene til at betale for varer ved fremtidige køb i vores webshop.