Min rabatkode virker ikke

Indimellem kan du være heldig at kunne benytte dig af en rabatkode, som giver dig rabat på et samlet køb. Men hvad gør du, hvis den ikke virker?

Først og fremmest er det vigtigt, at rabatkoden stadig er gyldig - og at eventuelle betingelser for at kunne bruge den er opfyldt. Det kan fx være, at din ordre skal indeholde varer til en værdi af minimum 399 kr., før du kan indløse rabatten.

Dernæst er det vigtigt, at du i indkøbskurven er logget ind på din kunde-/medlemskonto:

Når du er logget ind, taster du rabatkoden (uden mellemrum) i feltet, ”Rabatkode”, som du finder oven over ordreoversigten:

Vær opmærksom på, at du ikke kan kombinere flere forskellige rabattyper på én ordre. Det vil sige, at du fx ikke får Sirius Club medlemsrabat, når du bruger en rabatkode.