Hvorfor får jeg ikke rabat, selvom jeg er medlem af Sirius Club?

For at få en eventuel medlemsrabat skal du være logget ind på din konto, når du handler hos os.

Er der en særlig Sirius Club medlemsrabat på de varer, du har lagt i kurven, bliver den automatisk fratrukket beløbet på varerne - og du vil kunne se det på din ordreoversigt inden betaling.
Husk dog at logge ind på din medlemskonto - enten før eller efter, du har lagt dine varer i indkøbskurven. Ellers kan vi ikke se, om du skal have rabat - og måske endda fri fragt, fordi du handler for mere end 299 kr.

Dette gælder også, hvis du lige har meldt dig ind i vores kundeklub og skal have 10% rabat på din første ordre.

Vær opmærksom på, at du ikke kan kombinere flere forskellige rabattyper på én ordre. Det vil sige, at du fx ikke får introduktionsrabatten på 10%, hvis du også bruger en rabatkode.