2

Knirke Parasol Solar - 30880, 30881

Sådan monterer du Knirke Parasol Solar

Knirke Parsol Solar kommer i to varianter:

30880 - 8 x 1,5 meter kæde med 96 LED lys.
30881 - 8 x 2,0 meter kæde med 128 LED lys.

Knirke Parasol Solar passer til de fleste parasoller, har man en standard parasol bør man vælge 30880. Har man en lidt større parasol så vil 30881 være at foretrække.

Sådan monterer du Knirke Parasol Solar

Du bør tage Knirke Parasol Solar forsigtig ud så du undgår at de små kæde vikles ind i hinanden. Vi anbefaler derfor at du monterer en kæde af gangen, efter du har monteret ringen.

Når Knirke Parasol Solar er monteret på parasollen, så skal du på bagsiden af solcellepanelet, trykke på On/Off knappen.

Står knappen på On, så tænder knirke Parasol Solar automatisk ved tusmørkets frembrud.

Knirke Parasol Solar skal blot bruge 2 timers opladning i solen for at afgive op til 8 timers lys.