Jeg får ikke lov til at betale for min ordre

For at komme videre til betaling, skal du acceptere vores handelsbetingelser og klikke på "Bekræft bestilling"

Får du stadig ikke lov til at komme videre til betalingen, kan det skyldes, at du er oprettet som kunde hos os - og derfor først skal logge ind for at kunne fortsætte.

Er det tilfældet, vil du kunne se følgende besked i bunden af din ordreoversigt:

Du skal derfor logge ind øverst i billedet for at kunne fortsætte:

Dit brugernavn til log-in er din e-mailadresse. Kan du ikke huske adgangskoden, klikker du bare på "Glemt dit kodeord?" - så kan du lave en ny.